Séances d’Architecture en Néerlandais

Architectuursessies (Juni 2023)

Geef ons feedback over het formulier en geef ons de titel „AEL”.

Het E3AU Laboratorium biedt zijn workshops en cursussen van ontdekking van Architectuur (en Urbanism) om deze kunst (zoals gitaar of schilderkunst) aan het grote publiek bekend te maken volgens sterke pedagogische principes en een grote wens om onze passie over te brengen.

Onze online workshops, hieronder, zijn gebaseerd op het gebruikelijke eerste-jaar architecturale schoolwerk dat we aanpassen aan uw wensen in creatieve vrije tijd. Pc alleen vanaf het tweede seizoen. Voorbereiding van het « boek » op aanvraag, afhankelijk van de gastheer.

Workshops en online stages in de tweede helft van 2020/ 2021

De volgende vier workshops zijn gewoonlijk online beschikbaar :

  • De Studious Werkplaats (1u15) Vrije tijd van de geest
JUNIOR-ARCHITECTEn

8 / 12 jaar Polygonen en ruimte, Plato’s vaste lichamen en de gebouwde ruimte van ons leven : Geometrie, algebra, tekening, plan en model.

Geen facilitator beschikbaar. Rekrutering op het formulier met CV en LM in het Frans en vermeld in de titel “kandidatuur”.
 
 
  • De Vrij Werkplaats (1u30) Creatieve vrijetijdsbesteding
Speelse-ARCHITECTUuR

10 / 15 jaar Vrij projecten, het bedenken van de stad en het bouwen van morgen, het begrijpen van de architectuur : Veelheid aan plannen, tekeningen en modellen.

Geen facilitator beschikbaar. Rekrutering op het formulier met CV en LM in het Frans en vermeld in de titel “kandidatuur”.

 
 
  • De Schooldoel Werkplaats (2u00) Kunstacademie
Concept-tekening

14 / 20 jaar Bezoeken en schooloefeningen van architectuur, ontdekken en leren om architectuur te oefenen: Tekenen, plannen en modelleren.

Geen facilitator beschikbaar. Rekrutering op het formulier met CV en LM in het Frans en vermeld in de titel “kandidatuur”.

 
 
  • De Ontwerp Engineering Werkplaats (2u45) Schooltje
kosmos-Polis

13 / 23 jaar Eenvoudige plastic kunst oefeningen van de school van de architectuur: Plastic kunst, stedenbouw, model van interieurs.

Geen facilitator beschikbaar. Rekrutering op het formulier met CV en LM in het Frans en vermeld in de titel “kandidatuur”.

 

 

Al onze online workshops over de architectuurpraktijk :

Ongeveer 12 wekelijkse sessies per semester

1e semester : Half september tot half december

2e semester : Van maart tot half juni

Om deel te nemen aan online workshops of stages, moet u ons een bewijs van uw lidmaatschap sturen in een lokaal jeugd- en cultureel centrum, evenals een donatie van :

100.00 € per semester

40.00 € per cursus van ongeveer 10u

Het E3AU Laboratorium zal geen kosten in rekening brengen aan uw plaatselijke culturele en jeugdcentrum, de bedragen die deze laatste verzamelt zijn geheel vrij van gebruik door deze laatste

Hoger dan OECD-tarief

en volgens de prijs van uw valuta op de datum van registratie :

Oost-Europa, Zuidoost-Europa, Rusland, Israël, Zuid-Afrika, Emiraten, China, Korea, Japan, Nieuw-Zeeland (respectievelijk per semester) : €75.00 / €30.00

Tarieven Noord-Afrika, India, klein-Azië, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Caribisch gebied, Zuid-Amerika en Midden-Amerika (respectievelijk per semester) : €50.00 / €20.00

Sub-Sahara Afrika, Centraal-Azië, Hindu-Kush, Indische en Stille Oceaan, Oceanië, Zuid-Arabisch schiereiland (respectievelijk per semester) : €25.00 / €10.00

De contactgegevens ontvangen door de animatieteams en door het E3AU Laboratorium kunnen niet van het ene seizoen naar het andere worden bewaard zonder het uitdrukkelijke verzoek van de betrokkene. Er kunnen sporen van uw contactgegevens blijven bestaan: Voornaam, telefoonnummer en aangesloten cultureel en jeugdcentrum. Het E3AU Laboratorium en zijn animatieteams kunnen uw contactgegevens op geen enkele manier verkopen of verkopen.